Какво трябва да обърна внимание при избора на чорапи

- Aug 09, 2018-

1. Погледнете суровините: Суровините на чорапите на пазара обикновено включват химически влакна, памук, вълна, коприна и др. Можем да съчетаваме различни чорапи според различните видове облекла.


2, погледнете еластичността: Когато избираме този чорап, трябва да погледнем на плътността на чорапа, еластичността на чорапите е добра, петата е сравнително голяма, във формата на торба, чорапите трябва да са толкова близки колкото е възможно за човешкия крак.


3, погледнете външния вид: Когато избираме чорапи, трябва да обърнем внимание, за да проверим дали чорапите са недостатъчни, дали има разлика, дали двата чорапа са повече от един, за да видим дали има дълга и къса ситуация. Висококачествените чорапи обикновено са изработени от висококачествени суровини и процесът е строг. Появата на чорапите е равномерна, дебела и чиста.


4, според собствените си нужди, някои хора могат да имат проблеми като миризма на крака, можете да изберете бамбукови влакна дезодорант чорапи и т.н. Някои хора като чисти памучни чорапи, като цяло съдържанието на памучни прежди е около 60% до 85% чорапи Това са чисти памучни чорапи.


5, когато избираме чорапи за бебето, най-добре е да изберете свободни памучни чорапи, памучни чорапи имат добра дишаща способност, топло представяне също е добро, малко е малко по-лесно да повлияе на кръвообращението на краката на бебето.