Какви чорапи са подходящи за вашето бебе?

- Aug 05, 2018-

Чанти против хлъзгане:

Неплъзгащите чорапи са бебешки чорапи с мек каучуков модел на стъпалата на краката. Тъй като центърът на тежестта на бебето е нестабилен и обича да тече и да скочи, лесно е да падне върху гладкия под и да носите противоплъзгащи чорапи.

Забележка: В градските домове общият семеен хол и детската стая са предимно дървени подове. Възрастните пуснати на чехли, а бебето не може ефективно да "контролира" чехлите. Най-добрият начин е да се предотврати бебето да носи чехли и да носят противоплъзгащи чорапи, които пасват на сезона.

Препоръчва се семействата с бебета да нямат каменни подове. Каменният под е лесен за приплъзване, което кара бебето да падне; и качеството е студено, бебето лесно се хваща за студ. Каменният дом или бебето трябва да са активни в кухнята и в зоната на терасата. Начинът на отстраняване е да поставите чифт меки тоалетни закачалки (обърнете внимание на противника), но не и чехли.

Забележка: Чорапите против приплъзване се носят навън, затова не се опитвайте да ги носите в обувките. Когато носите обувки с мека подметка, трябва да носите обикновени чорапи. Подложката и сглобените тампони от пяна помагат да се предотврати подхлъзването.

Тънки памучни чорапи:

Бебешки летни чорапи. Изборът на найлон чорапи за вашето бебе е най-грешен избор. Найлонови чорапи изглеждат тънки и всъщност по-мръсни. Тънките памучни чорапи трябва да обръщат внимание на избора на цвят, най-добре е да не изберете по-тъмен блок, защото бебето потене може да обезцвети цветовия блок. Колкото по-прости са чорапите, толкова по-голям е застрахователният коефициент.

Забележка: Изключително е забранено да изберете чорапите (включително тези обувки и стелки), за да може детето да използва антиперспирант и дезодорант и да го подменя с ежедневно почистване. Няма различни спрейове.

Чисти памучни чорапи:

Използва се през пролетта и есента. По-дебели от тънки памучни чорапи. Моля, не купувайте чорапи, които се продават на пазара или в ненадеждни магазини. Те често се смесват с по-нисък памук или голямо количество акрил. Моля, купете 100% или повече от истинските памучни продукти.

Вълнени чорапи / кашмирни чорапи:

Бебешки зимни чорапи трябва да имат чиста вълна / кашмир. Някои майки носят здрави чорапогащи за момичета, особено високоеластични акрилни чорапи, което е много грешен избор. Тъй като текстурата на чорапите на бебето не трябва да избира акрил, тя не е прекалено стегната. Чорапите могат да имат определена еластичност, т.е. малко количество ликра, но основните съставки трябва също да са памук и вълна.

Haining Qiangy търговия Ко ООД

Моб: +8615957306367

Добавете: стая 102, West Gate, Lide Building, No. 460, Wenyuan Road, квартал Haining, град Джиаксинг, провинция Zhejiang. Китай

Имейл: cathy@qiangyitrading.com