Кой казва, че тази красота трябва да бъде замразена? Чорапи + Високи токчета са по-модерни

- Aug 27, 2018-

Ако се страхувате, трябва първо да ударите картата за безопасност в черно-бяло сиво.


Ако искате да опитате, но не знаете откъде да започнете, по-добре е да опитате черно-бяло сиво основно монохромно съвпадение! Независимо дали става въпрос за обувки с черна токче или цветни токчета, това е целогодишно!


Долната част на тялото носи черна рокля + черни чорапи със стилети, с лакирани кожи с високи токчета, въпреки че същият черен е контрастът на материала, така че долната част на тялото не е само монотонен черен.


Сиво-черни чорапи отразяват цялостния цвят на дрехите, създавайки усещане за единство


С малко дантелени бели чорапи, които комбинираха красивото усещане за кожената пола, красивото горно тяло се прибави към сладката на момичето от темпераментните бели чорапи.


Цветните чорапи спестяват, за да носят мрачен вас


Искам да имам цвят на дъгата в моето настроение. Когато отварям килера, намирам, че старите дрехи имат ниска степен на цвят. Мога да ви дам някакъв цвят с малко пари! Тъмните черни фенове носят чифт светли чорапи, за да имат ефект на увлекателен ефект!


Красиво черно-бяло сиво износване, използвайте кожени чорапи от портокал, за да създадете акценти


Цялото тяло е бяло с жълт единичен продукт, а наличието на жълти чорапи балансира общото съотношение на износване.


Прясно зелено износване, момичетата правят няколко обувки и не се страхуват да носят модни чорапи


Не забравяйте да имате дантелени чорапи


Искате лейди да добавите дантела! С любовна дата, участвайте в 趴 ритник не иска твърде тежки случайни чувство, тя се заменя с дантела чорапи, темперамент с малко сладък микро-прозрачен за постигане!


Черните къси чорапи правят краката не лесни, а лекият полупрозрачен създава тънък визуален вид.


Европейските и американските модни индикатори на азиатските момичета Тифани Хсу, високи токчета на рибната уста с бели тръбни дантелени чорапи + карирана външна сглобена кожа, момичетата са красиви в сърцата си