Анти плъзгащи бебешки чорапи

Нашата компания е специализирана в производството и продажбата на различни чорапи, като мъжки чорапи, чорапи за жени, спортни чорапи, чорапи, чорапи, чорапи, детски чорапи, армейски чорапи, диабетични чорапи, чорапогащи и гамаши. Освен това, ние приемаме OEM поръчки и да направим продукти по желание на клиентите.

Информация за продукта

Подробна информация за този продукт

Име на продукта :

Анти плъзгащи бебешки чорапи

Материал: 78% пениран памук, 20% полиамид, 2% спандекс

Характеристика:

Мек, противоплъзгащ; екологично чист, памук

Възраст:

За бебета и малки деца, персонализирани

Пол:

унисекс

цвят:

персонализирани.

техника:

плетен

лого:

OEM. по искане на клиента.

Пакет:

Маркер за 1 двойка / закачалка (може да се обсъжда)

Начин на плащане:

T / T ---- 30% депозит, 70% баланс на плащане с копие от B / L.

L / C при зрението (може да се обсъди)

Доставка:

в рамките на 30 дни след потвърждаване на пробите

Примерно време:

7-10 дни

други:

Ние можем да предложим световна OEM услуга. Дизайнът на клиентите е добре дошъл

СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

нашата фабрика.jpg

Всички видове чорап можем да осигурим !!!

product catalog.jpg

Нашата услуга !!!

OEM service.png

OEM.png

1. Изработвайте чорапи, подходящи за дрехите, които предлагате.

socks.png

2. Ако имате първоначалната си идея за дизайн, ние ще я подобрим, като направим вашия дизайн в реалност.

жена socks.png

3. Изработвайте чорапи, които сте проектирали.

мъже socks.png

Необходимостта от чорапи

Някои родители ще мислят, че бебето е все още толкова малко, носенето на чорапи няма да ограничи свободата на малкото му футбол? Тази идея е погрешна. Бебето, което не може да ходи, не може да носи обувки, но трябва да носи чорапи. Това се дължи на топло защитата "един на един": собствената терморегулираща функция на бебето още не е зряла и способността му да генерира топлина е малка. Охлаждащият капацитет е страхотен. Когато температурата е ниска, периферната циркулация на бебето е относително лоша, докосва краката му, чувства се хладна, така че е лесно да се диария. Този път бебето може да постави малка чорап, която може да играе определена роля в поддържането на топлината, да се предпази от студ и бебето да се чувства комфортно. Тя е по-практична от просто покриване на юрган.

Безопасност и сигурност: Способността на бебето да се движи все повече и повече, особено активността на долните крайници, независимо дали е щастлива или плаче, малкото момче винаги рита безразборно, непрекъснато се упражнява, е лесно да се надраска кожата и пръстите на краката по невнимание Дори и да носите петата, носенето на малък чорап може да намали появата на тези наранявания.

Защита на хигиената: Възможността вашето бебе да влиза в контакт с външния свят се увеличава. Някои вредни вещества във въздуха, като прах и частици прах, могат да атакуват голата кожа на бебето и да увеличат шансовете за инфекция. Поставянето на малки чорапи може да играе роля в почистването и санирането до известна степен. Той може също така да предотврати ухапване от комари, да избягва сухата кожа и да предотвратява дългите подложки.


Запитване