Бебешки размазани чорапи

Нашата компания е специализирана в производството и продажбата на различни чорапи, като мъжки чорапи, чорапи за жени, спортни чорапи, чорапи, чорапи, чорапи, детски чорапи, армейски чорапи, диабетични чорапи, чорапогащи и гамаши. Освен това, ние приемаме OEM поръчки и да направим продукти по желание на клиентите.
Чат сега

Информация за продукта

Подробна информация за тези продукти

име

Бебешки размити чорапи

Материал

Перо прежда, полиестер, спандекс

цвят

Мути цвят

Характеристика

Екологичен, мек, дишащ

употреба

Ежедневни чорапи, дамски чорапи, промоционални чорапи и т.н.

Logo

Жакард или бродерия или печат.

OEM / ODM

на разположение

Персонализирани стилове

Бебешки чорап, детски чорапи, чорапи чорапи, чорапи чорапи, чорапи без дресура, дълги чорапи, чорапи за коляно, чорапи за печат, чорапогащник, чорапи.

MOQ

(1) Персонализирана поръчка: 1000 двойки / размер / цвят.

(2) На склад: могат да се приемат малки поръчки.

Време за доставка

(1) Време за проба: 5-7 дни

(2) Масово време за производство: 15-25 дни

Доставка

Изрично, по въздух, по море

плащане

T / T, Western Union, търговска гаранция

Основен пазар

САЩ, Канада, Великобритания и др.


СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

our factory.jpg

Всички видове чорап можем да осигурим !!!

product catalog.jpg

Нашата услуга !!!

Чорапи носенето и измиване съображения

1, преди да носите чорапи, не забравяйте да проверите дали обувките вътре в ноктите или счупената кожа може да предизвика окачването на чорапите и да носите високи токчета, най-добре е да поставите памучен тампон в случай на превенция, влажна, дезодорираща.

2. Когато ходите, опитайте се да останете далеч от клони, плевели и други неща, които могат да докоснат краката ви. Дори ако не ги обесите, опитайте да получите други цветове нагоре. Това не трябва да бъде това, което искате.

3, след преминаване през чорапите, при измиване, обърнете внимание: отделно измийте отделно. Първото е да се предотврати обесването на други части от дрехите от висулки като ципа, а другото е да се предотврати пренасянето на бактериите върху краката на други дрехи, особено на бельото. Когато измивате копринени чорапи, опитайте се да миете ръчно и да не носите гривни и пръстени, защото ще бъде много лесно да закачите чорапогащи, а когато миете, внимавайте да не насилвате твърдо, просто го дръжте в двете ръце. малко по-трудно е да изтласкате водата, ако не искате да се миете, трябва да бъде измита машина, първо трябва да я поставите в чантата за чорапогащи;

4. Обикновените памучни чорапи трябва да се сменят често и след това да се накисват в чиста вода за около 2 часа, след което да се търкат със сапун и гореща вода, така че мръсотията лесно да падне.

5, чисти чорапи. Изкуствените копринени чорапи, найлонните чорапи и т.н. трябва внимателно да се перат в сапунена вода или в синтетична миеща течност под 40 ° С по време на измиване. След като чорапите се измият, те трябва да са сухи и не трябва да бъдат изложени на слънце и огън.

6. При измиване на вълнени чорапи, неутралният сапун, съдържащ по-малко алкали, първо трябва да бъде нарязан на сапунени таблетки и след това да се постави в гореща вода, за да се стопи. След като водата се охлади, поставете чорапите отново, накиснете го за известно време и след това внимателно изтъркайте. За чорапи с повече мръсотия и чорапи върху чорапите, разтривайте сапун и разтривайте, докато не бъде чист. След като завършите чорапа, изплакнете го с чиста вода, изтръскайте го, изсушете го на масата, изсушете го на вентилирано място или го покрийте с бяла кърпа, за да изсъхне на слънце.

7. Измийте почистваните чорапи на място, където няма директна слънчева светлина, и когато плава, няма да виси на стрехите и други подобни. Експозицията ще доведе до голямо увреждане на цвета и текстурата.

8, чорапите на някои хора са лесни за мирис, дори и с препарат не може да се мие, ако се измива с оцет, можете напълно да премахнете миризмата. Чорапи се измиват с препарат и след това се влага в оцет за известно време, не само дезодорант, но и стерилизация.


Запитване