Бебешки чорапи с гумени подметки

Бебешки чорапи с гумени подметки

Нашата компания е специализирана в производството и продажбата на различни чорапи, като мъжки чорапи, чорапи за жени, спортни чорапи, чорапи, чорапи, чорапи, детски чорапи, армейски чорапи, диабетични чорапи, чорапогащи и гамаши. Освен това, ние приемаме OEM поръчки и да направим продукти по желание на клиентите.

Информация за продукта

бебешки чорапи с гумени подметки

Информация за продукта:

1. Име на продукта: чорапи за обувки за бебета

2.Material: 100% памук

3. Цилиндър / машина: единична цилиндрична плетачна машина

4.Needle: 120N

5.Toe close: Затваряне на компютъра

6.Size: 19 #, 20 #, 21 #, 22 #, 23 #

7. Тегло: 90-160g на чифт

8. Опаковка: 1 чифт в кутия или в опел, 50 чифта в картонена кутия за износ.

9.Нетно тегло: 7.5 кг

10.Бруто тегло: 9 кг

11.CBM: 45 * 32 * 26 см

12.Други продукти: чорапи за мъже, чорапи за жени, детски чорапи, чорапи за бебета, спортни чорапи, чорапи, чорапи, чорапи за чорапогащи, чорапи.

13.Разберете: продажбите на бебешки чорапи добре, добре дошли Вашето запитване.


Други детайли:

1.MOQ: 500 двойки за дизайн на размери за пробна поръчка

2.Време на доставка: 2-3 дни след пристигането на плащането

3. Условия за плащане: T / T, Western Union, Paypal, MoneyGram

4.Проекти: Таксата за проба ще бъде върната след поръчката ви и ще бъде изпратена, ако имате куриерска сметка, за да заплатите куриерска такса

Размери:

възраст

0-6

месеца

6-12

месеца

12-18

месеца

18-24

месеца

24+

месеца

Европа

19

20

21

22

23

нас

4

5

6

7

8

Великобритания

3

4

5

6

7

Дължина на стъпалото в см

11.5

12.5

13

13.5-14

14-14.5

СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

нашата фабрика.jpg

Всички видове чорап можем да осигурим !!!

product catalog.jpg

Нашата услуга !!!Бебето трябва да има четири вида чорапи

Чорапи против подхлъзване: Чорапите с антиколепно покритие са бебешки чорапи с меки лепилни мотиви върху стъпалата на краката. Тъй като центърът на тежестта на бебето не е стабилен и обича да се движи и да скача, лесно е да падне на гладкия под и да носете чорапи против подхлъзване.

Обяснение: в градското домакинство общият хол и детската стая са предимно дървени. Възрастните промени чехлите, а бебето все още не може ефективно да "контролира" чехъл, най-добрият начин е да не позволи на бебето да носят чехли, облечени върху антископичните чорапи, които се адаптират към сезонната снимка директно.

Семейството, в което предложението има бебе, не инсталира каменни подове. Каменният под е лесен за приплъзване, което кара бебето да падне; И качеството е студено, бебето лесно се хваща за студа. Домът, който вече е в магазин за каменни материали или скъпи трябва да бъде в хъски защитава балкона, за да се движи, коригиращ метод е да се постави чифт мек дъно плат, за да покрие обувка на бебето (забележка кърпа дъното предотврати хлъзгави), но не чехли.

Внимание: антиплъзгащите чорапи са чорапи, носени навън, не се опитвайте да носите обувки, но когато носите меки подметки, трябва да носите и чорапи вътре. Подложката и сглобените тампони за пяна предпазват от подхлъзване.

Тънки памучни чорапи: бебешки летни чорапи. Изборът на найлон чорапи за вашето бебе е грешен избор. Найлоновите чорапи изглеждат тънки, но всъщност покриват краката си повече. Тънките памучни чорапи трябва да бъдат внимателни, за да изберат цвят, има по-тъмен блок от най-добрите, за да не избирате, защото бебето пот може да направи цветовия блок обезцветяващ. Колкото по-прости са чорапите, толкова по-голям е коефициентът на безопасност.

Забележете, че е строго забранено да се използват медицински чорапи против изпотяване (включително такива обувки и стелки) за бебето вместо ежедневно почистване. Не използвайте всички видове спрейове.

Памучни чорапи: за пролет и есен. По-дебели и по-дебели от тънките памучни чорапи. Моля, не купувайте чорапи, продавани на щандове или ненадеждни магазини, често с по-нисък памук или с голямо количество акрил, смесени, моля, купете 100 процента или повече от 90 процента от оригиналните маркови продукти с чист памук.

Вълна чорапи / кашмир чорапи: бебешки зимни чорапи, трябва да е чиста вълна / кашмир текстура, някои майки да момичета носят стягащи чорапогащи, особено високо-еластични акрилни чорапи, е много грешен избор. Тъй като качеството на чорапите на бебето не трябва да избира фино влакно, не е твърде стегнато. Чорапите могат да имат известна гъвкавост, т.е. малко количество ликра, но основните съставки трябва да бъдат и памук, вълна.


Запитване