Чорапи за бебе момиче

Нашата компания е специализирана в производството и продажбата на различни чорапи, като мъжки чорапи, чорапи за жени, спортни чорапи, чорапи, чорапи, чорапи, детски чорапи, армейски чорапи, диабетични чорапи, чорапогащи и гамаши. Освен това, ние приемаме OEM поръчки и да направим продукти по желание на клиентите.
Чат сега

Информация за продукта

Подробна информация за тези продукти

Материя:

Перо прежда / полиестер / Spandex

Размер:

S (0-1 години), M (1-3 години), / персонализирате два стила един за зимен за пролет / есен

Цвят:

Както снимките / според Вашата заявка

Сватбен сезон:

зима, пролет, есен

MOQ:

1000 чифта

Опаковане:

1 чифт / 1 чанта opp. 5 двойки една голяма чанта OPP.

Време за доставка:

3-7 работни дни след получаване на депозит

Начин на плащане:

L / C, T / T; Western Union;

пратка:

Експрес, морски или въздушен транспорт

Експортно порт:

Нингбо, Шанхай

Функция:

Попийте пот, дезодорант, антифрик, дишащ

Опаковане и доставка

Опаковка: включително хартиена кутия, чанта OPP и картон / могат да бъдат персонализирани.

 

Нашите услуги

1) Ние можем да направим проба за клиента, пробното време на пробите е 3-5 дни

2) MOQ може да бъде договорено, ако искате да персонализирате собствените си маркови чорапи

3) Високо качество и конкурентни цени

4) OEM услуга

 

СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

our factory.jpg

Всички видове чорап можем да осигурим !!!

product catalog.jpg

Нашата услуга !!!Дизайн на шапки и изготвяне на програми

1: дизайн на шаблона:

Двойките чорапи имат различни стилове и различни цветови цветове. Това изисква проектиране според различните потребности. Формата на дизайна на чорапите е графичен дизайн. Форматът на използването на чорапите е форматът на дизайнера. Той използва наличието или липсата на мрежа за постигане на цялостния модел. Сегашният дизайн Той е заменен с компютър. Неговият принцип на проектиране на програмата е да преобразува компютъризирания модел на шаблона в идентификационния код на машината за трикотаж, да контролира жакардското острие през жакардското острие на селектора на иглата, да постигне целта на жакард и шарката на обикновените цветя да е симетрична. Асиметрия, две непрекъснати, четири квадратни непрекъснати.

Каква е разликата между машините 4F, 5F, 6F и 7F? F е кода на селектора на иглата на машината за чорап. 4F е машината за чорапи с 4 иглени селектора. 5F е машината за чорапи с 5 иглени селектора. Има 4 или 5 иглени селектора в чорапната машина, така че повече от дузина цветове могат да бъдат програмирани в един и същ ред чорапи. Имайте предвид, че два цвята не могат да бъдат програмирани в същия селектор на иглата.

2: Програмиране

Има различни етапи за чифт чорапи, като едножилни жакардови чорапи, които са разделени на три етапа: Zhakou, Lilukou, Luokou, Shangguan, чорапи, undertube, мост, чорап и заглавие. За да командват триъгълници и скучни ножове, за да напредват и отстъпват, това изисква програмиране. Като цяло, основното компютърно оборудване и цялото компютърно оборудване са създадени. Необходимо е обаче да бъдат препрограмирани специални модели.

3: създаване на шаблони

Образецът на шаблони се отнася до операцията за преобразуване на ръкописен модел в идентификационен код на машина за трикотажни машини чрез код на компютърния модел. Тя включва стъпките за проектиране на броя на градовете, модели на рисуване, настройване на пътища за прежди, настройка на контролната интелигентност и моделиране и програмиране. Тя е тясно интегрирана.

Чорапи за изпитване на проби, шевни глави, оформяне

За да се гарантира, че дизайнерският продукт отговаря на конкретните изисквания и може да се изпълнява гладко на всички етапи, за да се контролира по-добре продуктът, поръчката изисква малко експериментиране, преди да се овладее производството, за да се възползват от различни данни.

Съгласно инструкциите на клиента, първо се установява производственият модел, броят на иглите, размерът на чорапа включва процеса на разтягане, суровината на продукта и начина на работа на всеки вид, а вторият е създаването на помощно изискване.

При процеса на проверка се установява добър процес на чорап, цветната прежда на пробата от прежда и съотношението на суровината на чорапите са готови за мащабно производство.

В процеса на проверка се включват шевове, настройка и довършителни процеси, продукт шев е добър или лош, пряко засягат външния вид на сегашните чорапи обикновено са разделени на главата шев и компютърната глава две.


Запитване