Момчета Високи чорапи

Подробна информация за този продукт СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА Всички видове чорапи, които можем да осигурим! Нашата услуга !!! Чорапи Съвети Обикновено, когато купувате чорапи, винаги трябва да използвате чист памук (защото знаете пот-абсорбиращ памук, дишащ), продажбите ще ви кажат, че чорапите са ...

Информация за продукта

Подробна информация за тези продукти

игла

168N, 144N и 128N са добре

Материал

памучен памучен еластичен найлон

размер

OEM, както изисква клиентите

цвят

цвета на пантона, както се изисква от клиентите

Logo

жакард или бродерия или отпечатване

тегло

50G / PAIR (зависи от различен размер според изискванията на клиентите)

пръсти връзка:

ръчно свързани пръсти / розово свързани пръсти

Ценови условия

FOB Шанхай, нингбо

Условия за плащане:

T / T, L / C, Западен съюз, Париграма (T / T: 50% предварително депозит

след потвърдена поръчка, плащане преди плащане

MOQ

200pairs

Време за доставка на пробата:

7 работни дни

Производство Време за доставка

15-20 дни след одобряването на нашите проби и получаване на депозита

Подробности за опаковката

като коментари на клиентите

Добре дошли вашите запитвания с произведения на изкуството и мостри.

Можем да копираме и да изпълняваме вашето изискване.


СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

фабрика qianyi (004) .jpgqianyi фабрика картина (002)Примерна стая (002) .jpg


Всички видове чорап можем да осигурим !!!

1.jpg

2.jpg


Нашата услуга !!!

нашата услуга.jpg

ОЕМ пакет.jpg

1.jpg


Чорапи Съвети

Обикновено, когато купувате чорапи, винаги трябва да използвате чист памук (защото познавате попиващия пот, дишащ), продажбите също така ще ви кажат, че чорапите са чист памук. Всъщност няма истински чисти памучни чорапи. Съдържанието на памук на всички чорапи е между 60% и 85%, тъй като чорапите от 100% чист памук са негъвкави

По време на производството полиестер, пендекс и найлон се използват според характеристиките на чорапите, за да се запази еластичността и удобството на чорапите.

Такива като Ликра е най-добрият материал за кожата пластир, като цяло не целия двоен чорап състав е Lycra. Обикновено повече от 65% памук може да се нарече памучни чорапи. Всъщност памукът е разделен и на много видове, като например пениран мерсеризиран памук, мерсеризиран памук, пениран памук, полу-пениран памук, цветен памук, памук и т.н.

Човки от памучен плат: Най-общо, като суровина се използва къси памучни памучни тъкани (някои от тях са памук с дълги щапелни влакна), а компресорите се използват за премахване на примесите върху повърхността на памучните влакна по време на предене, за да се образуват пенирани памучни прежди след това са плетени с полиестер или найлон. чорап. Комбинираните памучни чорапи са по-меки и по-удобни от обикновените памучни чорапи и поради по-дългата единична прежда не е лесно да се надуват след игра. Ето защо е най-добрият избор за пениран памук. Смисълът е добър, издръжлив и удобен.

Скъсен памук: Колкото по-къси влакна (около 1см или по-малко) се отстраняват от кобернатора, за да се премахне памукът, оставяйки по-дълги и чисти влакна, тъканта ще се почувства още повече с този памук, че е добре. Комбинираните памучни прежди са по-фини и с по-добро качество.

В сравнение с пенираните памучни и кардирани скоби, съдържанието на къси влакна и примеси е малко, влакната са прави и успоредни, преждата е равна и повърхността е гладка.

Меркеризирани памучни чорапи: Мърсърът на чорапогащните чорапи са най-масовите бизнес чорапи днес. Както подсказва името, основните суровини на мерсеризираните памучни чорапи са пеенето на мерсеризирани памучни прежди, които се правят в мерсеризирани памучни прежди чрез разресване, пеене, мерсеризиране, боядисване на хан и т.н., след което се смесват с ликра и нов найлон. висока цена.

Суровите мерсеризирани памучни прежди имат следните предимства: 1. Увеличена якост на преждата, не е лесно да се счупи; 2. Повишен гланц, обща яркост на коприната; 3. Багрилни характеристики, ярки цветове, не е лесно да избледняват; 4. Дълбочина на скъсване на преждата с напрежение Увеличаването и намаляването, което не е лесно да се разтегля и да се променя.

Меркеризираните памучни чорапи имат следните характеристики:


Hot Tags: момчета високи чорапи, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Запитване

You Might Also Like