Сублимация чорапи

Нашата компания е специализирана в производство и продажба на различни чорапи, като мъжки чорапи, дамски чорапи, спортни чорапи, лодка чорапи, бебето на чорапи, Детски чорапи, армия чорапи, диабетна чорапи, чорапи и гамаши. Освен това ние приемаме OEM поръчки и направи продукти според клиентските заявки.

Информация за продукта

overview for kids socks

catalogue

OEM

certificate

TRANSACTION PROCESS


Сублимация чорапи по специална технология. Тя е различна от нормалната жакардови чорапи. Тя може да оставите сложен модел да е реалност.

За начина на сублимация чорапи, направихме нарича топлина трансфер печат. Един от методите, печат. Методът за директно отпечатване на цветни модели на различни цветове на плата е директен печат, което е най-простите и най-често един от няколко методи за печат. В процеса на печат цветни пасти с различни цветове не възпрепятстват и да унищожи. Около 80 % - 90 % от принтове използва този метод. Методът може да отпечатате бели цветя и цветни модели. Според различни модела изисквания, тя е разделена на бяла, пълен и цвят: бял печат модел площ е малка, бяла площ е голяма; голяма площ на печатни модел е голям, повечето области от плат са отпечатани с модел; директен печат на цвят, това означава, боядисване цвят земята на първо място, след това печат на модел, който се нарича "повторен печат". Въпреки това поради комбинация цвят, същия цвят обикновено се използва и подобни цветове или плитки дълбоко цветя се използват предимно, в противен случай цвета на застъпващи се цвета е неясен.

Запитване