Чорапи за мъжки рокли на Аржейл

Нашата компания е специализирана в производството и продажбата на различни чорапи, като мъжки чорапи, чорапи за жени, спортни чорапи, чорапи, чорапи, чорапи, детски чорапи, армейски чорапи, диабетични чорапи, чорапогащи и гамаши. Освен това, ние приемаме OEM поръчки и да направим продукти по желание на клиентите.
Чат сега

Информация за продукта

Подробна информация за тези продукти

описание

Чорапи за мъже с аргусти

игла

168N, 144N и 200N са добре

Материал

памучен памучен еластичен найлон

размер

OEM, както изисква клиентите

цвят

цвета на пантона, както се изисква от клиентите

Logo

жакард или бродерия или отпечатване

тегло

50G / PAIR (зависи от различен размер според изискванията на клиентите)

пръсти връзка:

ръчно свързани пръсти / розово свързани пръсти

Ценови условия

FOB Шанхай

Условия за плащане:

T / T, L / C, Западен съюз, Парични средства (T / T: 30% депозит предварително, след потвърдена поръчка,

MOQ

1000 чифта

Време за доставка на пробата:

7 работни дни

Производство Време за доставка

15-20 дни след одобряването на нашите проби и получаване на депозита

Подробности за опаковката

Както вашето изискване


СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

нашата фабрика (001) .jpg


Всички видове чорап можем да осигурим !!!

продуктов каталог (001) .jpg


Нашата услуга !!!


Предимствата на памука: меки и удобни (необходими за спорт), топло, абсорбиране на пот, подметки и стелка не се подхлъзват, има здравен ефект, издръжлив износване.


1, хигроскопичност: памучното влакно има добра абсорбция на влага, при нормални условия влакното може да абсорбира влага в околната среда, съдържанието на влага е 8-10%, така че контактува с човешката кожа, правейки хората меки Не твърди. Ако влажността на памучния плат е повишена и температурата на околната среда е висока, съдържанието на вода във влакната ще се изпари напълно, запазвайки тъканта в състояние на воден баланс и принуждавайки хората да се чувстват комфортно.

2. Овлажняване: Тъй като влакното от памук е лош проводник на топлина и електричество, коефициентът на топлопренасяне е изключително нисък и тъй като самото памучно влакно има порьозност и висока еластичност, голямо количество въздух може да се натрупва между влакната. Въздухът също е лош проводник на топлина и електричество. Поради това чистите влакна от памучни тъкани имат добро задържане на влагата и хората се чувстват топло, когато носят памучни тъкани.

3, топлинна устойчивост: памук плат топлина и топлина добре, под 110 градуса по Целзий, само ще причини тъканта да се изпари влага, няма да повреди влакна, така чиста памучна тъкан при стайна температура, носене, измиване и боядисване и други тъкани са ефект, като по този начин се подобрява устойчивостта на износване на чисти памучни тъкани.

4, алкална устойчивост: устойчивостта на памучни влакна към алкали е по-голяма, памучното влакно в алкален разтвор, влакната не увреждат явлението, ефективността води до използване на замърсяване след измиване, дезинфекция в допълнение към примесите, но също така и върху памучен текстил Багрене , печат и различни видове обработка, за да произвеждат повече нови сортове памук.

5. Хигиена: Памучното влакно е естествено влакно, основният му компонент е целулозата, има малко количество восъчни вещества и азотни вещества и пектин. Памучната тъкан е проверена и практикувана в много аспекти. Платът е в контакт с кожата без дразнене или отрицателни ефекти. Дългосрочното износване е полезно и безвредно за човешкото тяло и има добри хигиенни свойства.


Запитване