МЪЖКИ ЛЮБОВНИ ДИЗАЙНОВИ СЪЕДИНИТЕЛИ

Нашата компания е специализирана в производството и продажбата на различни чорапи, като мъжки чорапи, чорапи за жени, спортни чорапи, чорапи, чорапи, детски чорапи, детски чорапи, армейски чорапи, диабетични чорапи, чорапогащи и клинове. Освен това, ние приемаме OEM поръчки и да направи продукти, както на клиентите искания.
Чат сега

Информация за продукта

Подробна информация за този продукт

изображение

MENS LOVELY DESIGN SOCKS е мъжки чорапи за екипаж, нормалните чорапи, които правим е 23см х 23см за мъжки чорапи. направете един чифт / етикет + кука и 6 двойки в polybag.Този продукт е много популярен в чужбина, той има добра хигроскопичност, меко усещане за ръка и удобно носене !!!


Снимките на нашата фабрика


Чести въпроси:

1. Какво е минималното количество продукция?

Обикновено се нуждаят от 500 двойки за дизайн на размер на цвят, но малко клиент може да направи, така че ние също можем да приемем 100 двойки дизайн за цвят на размер, но цената ще бъде малко по-висока.


2. Можете ли да изпратите проби?

За дизайн на склад можем да ви изпратим безплатна проба за проверка на качеството. Но трябва да платите за корабоплаването

цена.за персонализиран дизайн трябва да таксуваме 20 долара за дизайн, но ще се върнем, след като поръчате, но разходите за доставка не могат да се върнат.


3. какви сертификати имате?

сега ще прилагаме SGS, нямаме OEKOTEX, но фабриката ни, която произвежда чорапи за нас, има това.


4. Какви са условията за плащане?

обикновено правят 30% депозит от T / T, а останалите заплащат преди доставката.


5. Колко време ще отнеме производството на пробата?

Времето за производство на пробите е 5-7 дни, а времето за производство на насипни стоки обикновено е 15-20 дни след получаване на депозита.
Запитване