Връзка чорапи чорапогащник

Връзка чорапи чорапогащник

Спецификациите на чорапите са означени с чорапи, а броят на чорапите се основава на действителната дължина на чорапите, така че можете да си купите добре монтиран чорап, ако знаете, че краката ви са дълги.
Чат сега

Информация за продукта

Подробна информация за тези продукти

Име на продукта

обичай памук вратовръзка боя чорапи глезена чорапи сублимация чорапи

композиция

75% памук, 23% полиестер, 2% Spandex

цвят

Персонализиран цвят

Дизайн

Персонализиран дизайн

САЩ размер и dimensoin

7,5 см за дължина на крака, 19 см за дължина на стъпалото

7,5 см за дължина на крака, 17 см за дължина на стъпалото

7,5 см за дължина на крака, 15 см за дължина на стъпалото

Размер и измерение на ЕС

35-37: 22 см за дължина на стъпалото и 7.5 см за дължина на крака

38-40: 24 см за дължина на стъпалото и 7,5 см за дължина на крака

40-45: 26 см за дължина на стъпалото и 7,5 см за дължина на крака

MOQ

1000 чифта

Игли

144 Игли

Затваряне на пръстите

Безшевен пръст или ръчна връзка

Примерно време

5 дни

Обикновено време за поръчка

15 до 20 дни

Пакет

1 чифт с един висящ маркер една кука

тегло

35 грама всяка двойка


СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

нашата фабрика.jpg

Всички видове чорап можем да осигурим !!!

OEM service.png

OEM.png

OEM logo.png

Знания за чорапи

Спецификациите на чорапите са означени с чорапи, а броят на чорапите се основава на действителната дължина на чорапите, така че можете да си купите добре монтиран чорап, ако знаете, че краката ви са дълги.

Въпреки това, поради различните суровини, използвани в чорапи, тя също е различна в серията чорапи. Сред тях еластичните найлонови чорапи имат разлика от 2 см в дължината на чорапите, а чорапите от чорапи от памучна прежда, найлонови чорапи и смесени чорапи имат разлика от 1 см.

Цветът на чорапите е стандарт: обикновените чорапи са по-евтини от луксозните чорапи; броят на чорапи е стандартен: 48N, 56N, 72N, 84N, 108N, 120N, 132N, 144N, 168N, 170N, 176N, 200N Цената на чорапи, направени от различни бримки, варира;

За да направите чорапите като стандарт: Разделени в една спринцовка и двойни спринцовки, чорапите, изработени от двойни спринцовки, са по-скъпи от двойните спринцовки; един и същ цвят на различни видове прежди като стандарт: често използвани прежди за: памук, памук, полиестер, памук, акрил, размер и други химически влакна. Освен това, тъй като процесът на багрене на смесени прежди е по-сложен от процеса на багрене на прежда, цената на цветния памук е по-скъпа от преждата от цветни памучни тъкани. Памукът от цветни метали и цветният памук са втори само на цветен памук, а цветният акрил е вторият само на полиестерен памук, а размерът е оцветен. Най-евтиното химическо влакно (полиестер) е около 3/1 от цветната памучна прежда;

Долната нишка се използва като стандарт: тя е разделена на покрита с полиамид коприна и покрита с полиестер коприна. Полиестерната покрита коприна е по-евтина от коприна, покрита с найлон, и колкото по-фина е, толкова по-скъпа е; дебелината на чорапите е стандарт: тя е разделена на плоски и къси; дължината на чорапите е Като стандарт: краткосрочно, средно, дългосрочно, чорапогащник; чорапите тегло като стандарт.


Запитване