Вълна чорапи чорапи

Вълна чорапи чорапи

Персонализирани дишащи чорапи чорапогащник удобни зимни топли мъже чорапи вълна
Чат сега

Информация за продукта

Подробна информация за тези продукти

име

Персонализирани дишащи чорапи чорапогащник удобни зимни топли мъже чорапи вълна

цвят

Всеки цвят, който искате

Материал

вълна

размер

Индивидуално

Особеност

Анти-подплънка, дишаща, екологична, устойчива на захващане, спортна, антибактериална

OEM

На разположение

сезон

Пролет, лято и есен, зима

Начин на плащане

1. T / T 30% депозит преди производство и равновесие преди доставка или срещу с Б / Л при морска пратка
2. L / C при виждане, ако морската пратка

Време за вземане на проби

3-7 дни

Време за производство на макс

За персонализирана поръчка около 35 дни след одобрените мостри; За склад, три дни

Пристанище на доставка

Шанхай, пристанище Нингбо в Китай

Опаковане

1 двойка, 1 легло, 10 чифта, една oppbag или следвайте изискването на клиента

Пътнически начин

С куриер като DHL, FEDEX, UPS, EMS или по море


СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

our factory.jpg

Всички видове чорап можем да осигурим !!!

product catalog.jpg

Нашата услуга !!!

Изборът на чорапи трябва внимателно да изглежда добре в чорапите

За да не падне чорапите, много приятели обичат да носят чорапи с плътни чорапи и дори червени петна по глезена. Както всички знаят, тесни чорапи са много лоши за здравето.

Глезенът е важен момент в кръвообращението на крака. Ако чорапите са добре еластични, венозната кръв може плавно да се върне обратно към сърцето през глезена. Ако чорапите са твърде стегнати, венозната кръв, която трябваше да се върне към сърцето, застава близо до глезена. Тежестта върху сърцето се увеличава и в дългосрочен план води до високо кръвно налягане. Хората често изпитват студени крака, които могат да се дължат на прекалено тесни чорапи, тъй като артериалната кръв не може да достигне краката във времето, което води до по-нисък метаболизъм на краката. В допълнение, твърде тесни чорапи, но също така да доведе до удебеляване на кожата на стъпалото на стъпалото, стават груби, сухи, ще доведе до царевица очи, рогозки и така нататък.

Сред възрастните и старите приятели трябва да обърнат специално внимание, защото тази група хора често имат различни нива на високи липиди в кръвта, артериосклероза, чорапи и локален натиск върху глезена често водят до повишено кръвно налягане, тежки случаи и дори предизвикват сърдечни заболявания. Диабетните пациенти с долни крайници и крака често имат различни степени на лошо кръвообращение, плътни чорапи са равносилни на "изглаждане", лесни за индуциране или влошаване на диабетното стъпало.

Ето защо, когато избираме чорапи, трябва да обмислим дали стягането на чорапите е подходящо, освен текстурата и размера му. Чорапи, които са закупени назад, ако чорапите са прекалено стегнати, могат да използват парната ютия за бързото "делене" на чорапите. Специфичният подход е: първо да се използва измервателна лента за измерване на обиколката на глезена и след това да се намери изхвърлена картонена кутия с умерена ширина, да се държи чорапната уста нагоре според структурата на чорапа, да се настрои температурата на електрическото желязо , чорапи от двете страни Натискайте внимателно всеки от тях, така че по-здравите чорапи да се разхлабят.


Запитване