Компресивни чорапи

Нашата компания е специализирана в производството и продажбата на различни чорапи, като мъжки чорапи, дамски чорапи, спортни чорапи, чорапи за лодки, бебешки чорапи, детски чорапи, армейски чорапи, чорапи с диабет, чорапогащи и гамаши. Освен това ние приемаме OEM поръчки и правим продукти според заявките на клиентите.

Информация за продукта

overview

more product

catalogue

OEM

certificate

TRANSACTION PROCESS


В нашия живот, независимо дали хората губят тегло или правят здравословно упражнение, повечето хора избират да бягат. Някои хора решават да носят компресионни чорапи, за да увеличат ползите от бягането за тялото. А чорапите под налягане са и най-популярното оборудване за бягане през последните няколко години, така че когато хората носят спортни чорапи, те имат ефект върху тялото! Нека да го разгледаме сега!


След експертен анализ и изследвания могат да се направят следните изводи за ефикасността на компресионните чорапи:


1. Носенето на компресионни чорапи и телешки ръкави не подобрява атлетичните показатели.


2. Няма последователно проучване за възстановяване на мускулната умора.


3. Обърнете внимание на нивото на налягането на продукта, разпределението на налягането, номера на Дани и друга информация при покупка.


Предпазни мерки за носене на компресионни чорапи по време на бягане:


1, качеството на еластичните чорапи трябва да е добро, не може да се използва кой печат и боядисване не е добър, може да доведе до кожни алергии;


2, еластичните чорапи трябва да са много пропускливи, за да не се натрупва пот;


3, формата и формата на краката на еластичните чорапи трябва да са последователни, има наука за човека;


Ако можете да използвате медицински еластични чорапи, най-добре е, защото качеството е много добро, трайно, принцип на водно налягане


Предимства на носенето на компресионни чорапи по време на тренировка:


1. Възстановете функцията на операцията на вените на долните крайници. Предотвратяване на рецидиви на разширени вени.


2. Елиминирайте отока след различни операции и насърчете заздравяването на рани.


3. Елиминирайте подуването и болезнеността, причинени от разширени вени и нарушение на венозния кръвоток на долните крайници, така че кожата, която почернява и се втвърдява, постепенно се обръща и кожата на язвата заздравява. Извитата вена, която превръща варикозната степен в първоначалното състояние.


4. Предотвратяване на дълбока венозна тромбоза на долните крайници при пациенти с дългосрочно легло.


5. Елиминирайте оток на долните крайници при бременни жени в третия триместър на бременността и предотвратявайте разширени вени и дълбока венозна тромбоза в долните крайници след производството на жени.


6. Синдром на икономичен клас за контрол на пътниците на борда.


7. При продължително стоене, седене, тежък физически труд може да намали болезнеността на долните крайници и да предотврати разширени вени на долните крайници.

Запитване