Златни блестящи чорапи

Нашата компания е специализирана в производството и продажбата на различни чорапи, като мъжки чорапи, чорапи за жени, спортни чорапи, чорапи, чорапи, чорапи, детски чорапи, армейски чорапи, диабетични чорапи, чорапогащи и гамаши. Освен това, ние приемаме OEM поръчки и да направим продукти по желание на клиентите.

Информация за продукта

Подробна информация за тези продукти

Женски памучни златни блестящи чорапи

Материал

75% памук + 2% еластан + 23% полиестер

Характеристика

Меки, топли комфортни; екологичен

размер

15/17 18/20 21/23 24/26 27/30 31/34 35/38 Според клиента

възраст

Възрастни

цвят

към клиента

техника

плетен

Пакет

1 двойка / полибах, 1 дузина / главна чанта (може да се обсъди)

плащане

L / C при виждане

T / T при зрение

Доставка

в рамките на 60 дни след потвърждаване на пробите

Примерно време

7-15 дни

MOQ

100 грама

шев

росо-свързване, ръчно свързване

сезон

Пролет / есен

игла

84N, 96N, 108N, 120N, 144N, 168N и 200N, двоен и единичен цилиндър


СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

нашата фабрика (001) .jpg


Всички видове чорап можем да осигурим !!!

продуктов каталог (001) .jpg


Нашата услуга !!!


1. Изработвайте чорапи, подходящи за дрехите, които предлагате.

blob.png


2. Ако имате първоначалната си идея за дизайн, ние ще го по-добре, правейки своя дизайн в реалност.

blob.png

3. Изработвайте чорапи, които сте проектирали.

blob.png

Всички чорапи са неразделна материална тъкан: Полиамид

Найлонът е името на синтетично влакно с китайски характеристики, хората са по-запознати с друго име - найлон. Найлонското научно наименование е полиамидно влакно. Найлонът е подобен на найлон по отношение на неговите свойства. Той е силен и устойчив на износване и е най-устойчив на износване и най-силен вид синтетични влакна. Теглото е много леко и еластичността е добра. Добавянето на найлон към чорапите може да поддържа висока еластичност. Найлонът е почти основният материал за всички чорапи (или варикозни чорапи). Обърнете внимание, че D в чорапите за костюми се отнася до плътността на текстила, обикновено колкото по-голям е броят, толкова по-голяма е дебелината и налягането. По здравословни причини, чорапите с висок D сапун не трябва да носят дълго време.


найлон

Найлонът е разработен от американски учен Кародърс и изследователски екип под негово ръководство. Това е първото синтетично влакно в света. Появата на найлонът е възобновила появата на текстил. Неговият синтез е основен пробив в индустрията на синтетичните влакна. Важен момент в полимерната химия.


Акрил / акрил

Акрил е по-международното име. Акрилът е името на полиакрилонитрила в нашата страна. Тя е мека, лека и топла. Тя се нарича "изкуствена вълна". Теглото му е с повече от 10% по-лека от вълната, но силата му е два пъти по-голяма. мнозина. Акрилите не стават плесени, те не са податливи на насекоми, те също са два пъти по-устойчиви на слънчева светлина и 10 пъти по-големи от памука. През седемдесетте и осемдесетте години на миналия век южните жени заявяват, че "напомпаната вълна" е акрилна. Плюшената, наречена акрил, беше особено лека и мека и тя беше дълбоко обичана от хората по онова време. Въпреки това, има много голям недостатък на акрилни растения е, че е лесно да хапчета, лоша устойчивост на износване, акрил се добавя към тъканта, за да се насладите на леки и топли термични свойства. В действителност, влакна, смесени с акрилна вълна и кашмир вълна, също е известен като вълна нитрил. Също така е много популярен сорт вълна през 70-те и 80-те години, тъй като и акрилът, и вълната имат отлични термични свойства.

Трудно е да си представим, че ваните и чорапите за дрехи са изработени от акрилен материал. Най-голямата разлика е, че ваната е изработена от акрилно дърво, а чорапите за дрехи са изработени от акрилни влакна, като топла чорапогащник през пролетта и зимата.


полипропилен

Полипропиленът е име с китайски характеристики. Всъщност тя трябва да е полипропиленово влакно, така че се нарича полипропилен. Полипропиленът има малко по-лека текстура, но абсорбцията на влага е много слаба и почти нехигроскопична, така че степента на възстановяване на влагата е близо до нула. Неговият ефект на увличане обаче е доста силен и може да предава водни пари през влакната в тъканта. Това също означава, че чорапите, съдържащи полипропиленовия компонент, имат много силна функция на потта. И тъй като силата на полипропилен е много висока и е устойчива на опъване, често се вижда в спортните чорапи, че съдържа полипропилен.


Polyster / Polyster

В сравнение с естествените влакна, полиестерът има добра еластичност и пухкавост, а изтъканите чорапи са по-леки. В миналото хората носели хладни ризи, за да се насладят на своята лекота. Полиестерите обаче имат ниско съдържание на влага, лоша пропускливост на въздуха, лоша багрилост и са склонни към пилинг и петна.


Запитване