Детски памучни чорапогащи

Подробна информация за този продукт СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА Всички видове чорапи, които можем да осигурим! Нашата услуга !!! Материалът на чорапогащи или чорапи "Памук" е тъкан, с която сме много запознати. Това е 100% естествено влакно от семената на памуковото растение. Памукът има меко, гладко усещане ...

Информация за продукта

Подробна информация за тези продукти

жакард плетене памук детски момичета чорапогащи

Спецификация:

1. Материал:

75% памук + 25% ликра;

2. Размер:

OEM по поръчка, като изискване на клиентите;

3. Игла:

144n

4. Прежди

21s / 32s

5. Тегло:

80G / чифт (зависи от различен размер според нуждите на клиентите);

6. Цвят:

цвят на пантона според нуждите;

7. ЛОГО:

Жакард или технология за бродерии;

8. Шев:

Handlink или Rosso;

9. Тип:

Единична цилиндрична;

10.Name

жакард плетене памук детски момичета чорапогащи


СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

qianyi factory(004).jpgqianyi factory picture(002).jpgSample room(002).jpg


Всички видове чорап можем да осигурим !!!

1.jpg

2.jpg


Нашата услуга !!!

нашата услуга.jpg

ОЕМ пакет.jpg


Материалът на чорапогащи или чорапи

Памук - е тъкан, с която сме много запознати. Това е 100% естествено влакно от семената на памуковото растение. Памукът има меко, гладко усещане, но е силна тъкан, която запазва формата си дори след многократни измивания. Също така диша и биоразградим. Памукът е по-малко вероятно да се свие или да покаже бръчки и запазва цвета си добре. Тя се поддава на абразия и носи добре. Той ще запази няколко пъти своето собствено тегло във водата и ще е по-силен, когато е влажен, отколкото сух.

Найлонът е много силен, универсален и твърд които могат да бъдат копринени тънки или обемисти. Той често се използва с други влакна, за да осигури допълнителна опъна или издръжливост. Найлонът е компонент в почти всички модерни чорапи, независимо дали е като покритие върху естествени тъкани или като укрепващ или разтегателен материал. Когато найлоновите влакна са нагънати и нагрявани, те стават еластични и след това могат да се използват за осигуряване на опъната характеристика на чорапи.

Полиамид - общо взето се съгласиха всички от ASDA и Wolfford като най-привлекателните влакна за чорапогащи. найлон е например полиамидна прежда. Той ви позволява да се движите между черни, полу-чисти и непрозрачни продукти, като същевременно поддържате най-финия външен вид в зависимост от дение на продукта. Тя може да бъде завършена, за да помогне да се противопостави на образуването на стълби, което често е проблем, когато такива фини тъкани са повредени.


Hot Tags: памучни чорапогащи за деца, Китай, производители, доставчици, фабрики, търговия на едро, персонализирани

Запитване

You Might Also Like